Жовтень 24, 2014 - Admin

Підсумки тижня природничо-математичних дисциплін

Загальновідомо,що під час вивчення будь-якого предмета велике значення має позакласна робота. Традиційно в нашій школі-інтернаті  пройшов тиждень природничо-математичних дисциплін. Під час проведення заходів було створено великі можливості для переконання учнів у тому, що всі предмети природничо-математичного циклу можуть бути не тільки складними, а й по-справжньому цікавими, несподіваними і веселими.

Надовго запам’ятають учні 6-х класів математично-природничу гру “Я люблю Україну” (вчителі Одерій Н.І. та Шаповал О.М.), вчителі націлювали дітей на те, що слід знати та вивчати свою країну. Зацікавила учнів 5-х класів математична вікторина, яку провела вчитель математики Радченко Н.І. Не менш цікавою була вікторина для учнів 7-х класів із соціально-побутового орієнтування “Догляд за кімнатними рослинами” (вчитель Кисельова Л.М.). Як завжди привернули увагу заходи з природознавства. Для учнів 8-х класів вчителі природознавства Паук В.В. та Радіонова Т.Г. підготували виховний захід “Барви осені”, де діти показали свої знання з предмета та творчість.

Отже, такі тижні дають можливість учням розкрити свої здібності, показати себе з іншого боку перед однокласниками, учителями та відкрити для себе багато нового й цікавого.

Новини