Грудень 23, 2014 - Admin

Година спілкування “Що таке лад у домі”

Родина – це не просто люди, які проживають під одним дахом. Це тісна єдність рідних людей, які представляють покоління – від самого меншого члена сім’ї до сивочолих дідусів, прабабусь. Це та тиха гавань, у якій завжди нас чекають, зрозуміють, найбільше люблять.

Днями у 8-Б класі відбулася година спілкування «Що таке лад у домі» , яку підготувала та провела вихователь Вишнякова Лілія Вікторівна. Учні висловлювали свої думки та відповідали на питання, що таке рід, родина, родовід, на чому ж тримається родина, які основні цінності кожної української сім’ї? До найважливіших цінностей сім’ї діти віднесли повагу між її членами, культуру спілкування, взаємопідтримку, віру, чесність, працьовитість, здоров’я тощо. Також вони розповідали про свої домашні обереги, які складають цінність для їхньої сім’ї, презентували родинні дерева.

Вдало дібрані  ігри, перегляд та обговорення відеороліків на тему “Стосунки у сім’ї”, інсценівка пісні дозволили розкрити учням суть ідеалів родини, стосунків у колективі; сприяли згуртуванню дітей та поліпшенню настрою.

Новини